Det blir rulleskifest også i 2018

Oddersjaa i tett samarbeid med Best Event planlegger nytt rulleskirenn rundt Fiskebrygga sommeren 2018. Lørdag 7. juli blir etter alt å dømme datoen for løpet.

2017-12-06
tormjaaland

Landslagskoordinator Ulf Morten Aune lover topp deltakelse til arrangementet.

- Løperne som deltok i det første løpet har alle gitt tilbakemelding at de ønsker å komme tilbake til Sommer-Kristiansand, sier Aune som i slutten av november var i Kristiansand for å planlegge 2018-løpet.

 Palmesus viktig

 Arrangementet, som har fått navnet Kristiansand Skifestival går også neste år parallelt med Palmesus-festivalen, noe mange av skistjernene setter stor pris på. Best Event og Oddersjaa lover å skaffe Palmesus-billetter til de inviterte løperne også i 2018.

Både Niklas Dyrhaug og Emil Iversen var klare i tilbakemeldingene etter 2017-løpet: - Vi kommer tilbake neste år. Her får vi både i pose og sekk. Vi får trent og konkurrert, og så får vi senket skuldrene og treffer gamle kompiser igjen som vi kanskje ikke har truffet på mange år, sa de to skistjernene.

Også Petter Northug og co, med andre ord trøndergjengen han reiste sammen med og var på treningsleir sammen med på Skottevik etter løpet, var tydelig på at han vil tilbake til Kristiansand Skifestival.

 Beste helga

 Og Martin Johnsrud Sundbye, som bodde sammen med familien i Dyreparken fra torsdag til søndag, sa at han hadde hatt sin beste familieweekend på mange år.

I tett samarbeid med Skiforbundet jobber Oddersjaa og Best Event for å få tv-dekning i 2018. Litt problematisk er det fordi det kolliderer med avsluttende kamper i fotball-VM, men arrangøren håper det lar seg løse. Flottere tv-bilder enn fra konkurransene rundt idylliske Fiskebrygga og vakre Kilden er det ikke lett å få til!

 På snø og is?

 Og kanskje får de aller yngste prøve seg på ordentlige ski. Fiskehandler Reidar Fredriksen hos Reinhartsen har mer enn antydet at han kan stille med store mengder is som kanskje kan bli til ei 50-60 meter lang sprintløype for de aller yngste.

Men skal det bli en like vellykket rulleskifest i 2018 som det var i 2017, må hele Oddersjaa stå bak arrangementet og stille opp. Både under forberedelsene og selvsagt under arrangementet.