Rulleskiskole August 2021

Oddersjaa arrangerer 12-13.august rulleskiskole for barn født i 2008 til 2013. Rulleskiskolen passer både for nybegynnere og for viderekomne. Vi deler opp i grupper så alle får treninger tilpasset behov. Det blir to rulleskiøkter hver dag med en god pause der vi spiser og har andre morsomme sosiale aktiviteter. Treningene blir i ledet av klubbens unge og lovende utøvere/trenere.

2021-05-20
Oddersjaa SSK

Rulleskiskole Oddersjaa  12.og 13. August

Rulleski er fart, gøy og spenning! Rulleskiskole er i tillegg sosialt og en strålende mulighet til å bli kjent med andre skiglade barn.

Oddersjaa arrangerer 12-13.august rulleskiskole for barn født i 2008 til 2013 på rulleskibanen på Kongsgård. Vi starter ved klubbhuset kl. 9 og avslutter kl.14 begge dager.

Rulleskiskolen passer både for nybegynnere og for viderekomne. Vi deler opp i grupper så alle får treninger tilpasset behov. Det blir to rulleskiøkter hver dag med en god pause der vi spiser og har andre morsomme sosiale aktiviteter. Treningene blir i ledet av klubbens unge og lovende utøvere/trenere.

For de eldste viderekommende vil det bli på en av dagene bli et eget opplegg. Treningssted kan bli annet sted enn Kongsgård. Vi sørger for eventuell transport fra Kongsgård ved behov. Endelige detaljer her om opplegg og tidspunkter kommer senere (dagen kan bli noe lengre).

Pris for begge dagene er kr 600.

Påmeldingsfrist er 1.august. Totalt 30 plasser (det kan fort bli fullt).
Deltakerne tar med mat og drikke selv.

Arrangementet vil bli arrangert ihht gjeldende smittevernregler.

Påmelding på www.deltager.no. Betaling ved påmelding.